Tuesday, 22 April 2008

Earth Day

It's world Earth Day today. I'm happy to note my small bit of contribution to preserving the earth for future generation's enjoyment is by not utilizing the air condition unit in my room for more than a year now. I try not to use styrafom (correct spelling, no?) cups or plates for parties. I try to recycle more often. Nevertheless, I'm still guilty of contributing carbon monoxide via my car everyday and many other acts which may seem harmless to my naked eye but in true fact contributes to the slow destruction of this earth we call home.

Let's not wait till it's too late. Let's do our bit in conserving whats left on this planet for our future generation's sake.

Happy Earth Day everyone!!!

3 comments:

Ummu Auni said...

er, akak tanam pokok, walaupun tak semua hidup
kira consider ok ke ek...ek...ekk...
banyak pokok dah mati dari hidup :p

when i voice out my idea, ckp dgn hubby nak tanam serai, bawang, halia etc, dia GELAKKKK

isk, tak encouraging langsung!

p/s apa best tentang thailand? shopping ker?

shueyluweyduwey said...

hihihih..boleh lar tuh akak.asal ada effort sudah.=) tak baik lar bro yusof nih.cakap kat dier kalau tanam semua tuh,jimat duit.boleh petik dari belakang rumah jer.=)

tak membeli apa pun kat thailand.tengok negara orang jer.=)

Ummu Auni said...

memanglah tak encouraging langsung. ada ke gelak :P
aduh...but he knows i rarely cooks (modern mum kurang lah sangat cooking2 ni). but i always love cooking. cuma malas nak sedia bahan je. ingat kalau ada benda tu semua, bolehlah petik2 kan. campak2 je..hehe