Thursday, 4 June 2009

FB-ing

Adalah sedikit bengang kerana saya tidak dibenarkan ber-fb-ing di office (read:lunch hour even). Damn you content filtering thingy ma jiggy. Ye, ia adalah untuk kebaikan i.e. tidak membuang masa dan duit Kerajaan. Tetapi tetapi, di kala kepala menjadi bengong dan berat, I need to escape by checking updates, pictures and etc. tsk tsk. Adalah tidak suka. ish.

Sekian. Kembali bekerja.

5 comments:

Ummu Auni Afif said...

akak dah lama kena block FB kat sini
TM lagi dahsyat, hahaha!

~Serenity~ said...

oh.tension kan.at least kat ofis ni dibenarkan facebooking, cuma chatbox seme restricted.

Caffeine Addict said...

Heh, cik Shuey... pernah dengar yang dinamakan proxy????

Selamat menchoba!!!

shueyluweyduwey said...

cik caffeine addict..tahap content filtering diorang maha hebat. seriously.aku dah malas nak cuba.takpe.aku redha (tetiber).eheh

Ummu Auni Afif said...

tak try freegate ke?
akak dulu was happy browsing FB & yourube etc etc through freegate. lepas tu TM dapat tahu, aduilah..