Thursday, 22 January 2009

re-visit of tale of fat girl

Remember this?

The fat girl did not achieve her target. The fat girl remained fat. In fact it got worst. She can no longer buy clothes on-line for the sizes no longer suits her. *sob* sad!!

*A pathetic sad-entry of the FAT girl*

5 comments:

Ummu Auni said...

girl, i'm FAT too...hohoho. dah tak boleh pakai baju kebaya dgn selesanya. it was tailor made for me after giving birth to afif, tapi la ni, alahai, rasa cam nak iron je lemak kat perut bagi cair. akak naik berapa belas kilo dah dari pre-marital weight..hahahaha...sekarang ni tgh diet conscious - have to forgo chocolates [sobbbb]

shueyluweyduwey said...

k.aini: key word, ur MARRIED. and I'm NOT. so macam tak sama kut keluhan hati itu.eheheh..asal bro yusoff sayang kat akak.takder aper yang perlu risau.ye tak? =)

Anonymous said...

sama la shuey.dulu dedek uk 8-10..skang tgk da uk brape da.bontot plak besar.hips xyah ckp.aaaaaaaaaaaaaaaa

shueyluweyduwey said...

dedek: dedek tipuuuuuuuuu..dedek kurus.im fat like a hipo.rasa macam humpty dumpty pun ada jugak.*sob-ness*

Ummu Auni said...

ahahaha, tak boleh gemuk. bro yusoff is so appearance conscious. he asked me how did i lost weight these past few months. oleh kerana akak takut dia dingorat orang, akak ckp je, i like u as urself :P