Thursday, 22 January 2009

*%^&&*(*&^

Dalam banyak banyak benda nak komen. Bende nih jugak aku nak tulis. (cakap dalam BM sebab tak gheti nak komen dalam bahasa omputih)

Geram dengan pasangan artis terhangat di pasaran sekarang. Tidak mengaku salah kepada dakwaan tangkap khalwat tapi kenyataan dan kelakuan masing-masing macam pasangan kekasih.

Seriously dude and dudette, mengaku je la dengan perkara sebenar. Tak payah nak selindung selindung. Not for the benefit of the public BUT for the benefit of your ex-wife and your kids. Don't place them in misery. They deserve better.

*explanatory note: can't help but to comment for their stories appears even in the english papers. nak tak nak akan terbaca jugak gelagat mereka yang sungguh tidak professional dan meluat.

1 comment:

Mazliza~ Aja said...

yep..rasa sick n tired bila baca any heading dlm paper yg ada cite pasal dorang.come onla..dulu aku tak kenal pon memey tu apekebenda..aktres rupenye..haha