Saturday, 28 November 2009

Lelaki

Saya bukan seorang hardcore feminis. Saya hanya tidak suka rakan-rakan wanita saya dipermainkan.

Tatkala lelaki menipu untuk menyelamatkan ego yang besar. Saya faham.

Tetapi tatkala seorang wanita membenarkan atau membiarkan penipuan tersebut berlaku tanpa rasa bersalah atau rasa remorse, saya sungguh tidak faham.

Paling tidak pun, kalau dua-dua sudah melakukan kesilapan, sila lah mengaku salah.

Admitting to mistake does not make one coward. Admitting to mistake is a commendable act.

To me friend, though I agree revenge is sweet but please don't let them have the last laugh.

Operation confrontation in December? Who's on board?

3 comments:

HiDa said...

Me, me plz... Ala shu, br usik sket dah gelabah ek dierg tu... dah tuh sape suh citer in detail to me, kan. Daaah memakan diri.

Well she deserves it sbb cite kt aku for 3 hours smbil gelak2 reminiscing her 'sweet' memories with him this past year. Myampah betul, saja nk sakitkan hati aku.

Yela, sbb die tkejut la A sbnarnya ada gf. Her loopholes of their relationship was answered. Cover line la tu.

Ada hati nk compare2 notes and tnya exact dates and berapa jam aku jumpa A. Bengong!!!

shueyluweyduwey said...

hida: hihi.the world kan bulat.adakala di atas adakala di bawah.sendiri kena muhasabah diri.

Sasha Lyna said...

oowwhh...gosip2 2 org jer nie..mane best..hikhikhik..