Friday, 30 October 2009

i miss me girlies.

Today was supposed to be a day off.
Tomorrow should've been the official day that we're an item.
But in light on the turn of events,
Today was a working day; and
Tomorrow will be postponed to an undetermined date.

Looking forward to Sunday. He'll be coming back. Though for a short while. I need my dose of happiness.

I miss my girlies (mira.ein.muna). Really I do. They are my doses of happiness.

him+me girlies = doses of happiness = happy shiny shuey.

10 comments:

munirah said...

alala,i miss u too shuey..do take care k?

shueyluweyduwey said...

muna: i get to see me girlies except u.babe, orang lain pun ada baby gak, relaks je.tee hee.lain kali wajib lepak.tak kira!!!!!!!!!!!

Ein said...

Love You :)

shueyluweyduwey said...

ein: love u too babe.tetibe emo jumpe korang.rasa sedikit lega la.syam suka tengok ur small lil family.he truly idolizes u guys. and again i say to him "i do too!".=)

munirah said...

lar,kau smpi lamat..hahaha zahra punyela tunggu,mane aunty shuey nih...aku ni ada cam 'pantang' sket klau dah dkat nak maghrib still ada kat luar with baby..cam org tua sket aku nih!!hahaha tue yg blk b4 7 tu..tuela,nak jumpa kau..lets lepak2 again..4 of us!:p

shueyluweyduwey said...

muna: aku ada hal la makcik.kalau lepak ngan kitorang takde isu nak balik cepat cepat tau.aku tau la korang ada anak.takde nye aku nak ajak lepak sampai malam buta!

Ein said...

aku sampai malam no hal, Emyr lagi suka malam, ha ha. ok nanti we lepak, but not the 4 of us lah! bawak pasangan masing2 utk mengeratkan silaturrahim :)

oh Shue, u guys are so sweet lah, but truly, takde yg nak di-idolize kitorg ni. we r all the same,can't wait for ur own lil family :) mwahhs!!

shueyluweyduwey said...

ein: yay! lepak weyh!

munirah said...

okeh!so bila nak lepak nih??bwk pasangan ye ein??hehehehe aku rasa cumel plak ayat kau!haha

shueyluweyduwey said...

muna:amboi.sejak jadi in-house ni cepat je respond.u all tetapkan la tarikh sebab saya biasa meng-adjust to u guys' suitability.