Wednesday, 12 August 2009

PoSiTiVe VibE

image obtained here
It's all in the head. It really is. ALl i have to do is chant the mantra, "i can do it". Then treat myself with a new shoe/bag anyone?

shuey NEVER change. tsk tsk.

Don't blame me. I googled positive image. Yang keluar gambar itu. Salah saya kah?

6 comments:

asniloveschocolate said...

comel jek. :D

Caffeine Addict said...

you can do it!!!
Beli lah berapa banyak kasut pun, janji kau tak jadi green scary monster yang unreasonable at work hehe...
we happy people tak suka buat kerja2 mengarut kat ofis kan shuey???

shueyluweyduwey said...

asni: tee hee..

ayu: mantra tipooo je tuh.aku tak suke dowh sekarang.prolly im just being a drama queen tapi aku rasa tak puas hati di tarik dari tempat yang sepatutnya aku berada tanpa consultation.i feel my rights are being violated.

Ummu Auni Afif said...

heh, akak kalau tension beli/baca buku banyak2. boleh :P

Twiggy said...

ooohhh yeahhh. the shoes.they have magical powers i tell you.

try grabbing a pair of Guess stillettoes, put them on and strut around for a bit and you'll see what i mean!! *grin*

(i miss my heels... boohoo boohoo)

shueyluweyduwey said...

fret not raja.time will breeze through till u can wear ur heels back again! =) hope u and lil dot is all well.take care!