Tuesday, 11 August 2009

budak budak zaman sekarang

suka melompat lompat kerja. asal rasa tak sesuai, bergerak ke tempat lain. asal rasa tak boleh tahan, berpindah ke tempat lain.adakah saya salah seorang dari mereka?

ya, saya tidak gemar akan tempat kerja saya sekarang. asal tak nak sakit kepala, terus membuka web page untuk mencuba nasib di tempat lain. tsk tsk.

budak budak zaman sekarang.

11 comments:

Ummu Auni Afif said...

am i old? huhu. rasa nak pindah kerja, tapi entahlah...

shueyluweyduwey said...

okay la.let me correct my statement. budak budak generasi-X. boleh?=)

~salwaredzuan~ said...

lompat si katak lompat,
lompat laa tingi2..
lompat laa shuey lompat,
lompat sampai keluar AG..

ahahah..jom lompat kijerr..beb aku dh kat tmpt br..ekekek..enjoysssssssssss

Sasha Lyna said...

babe, im going thru the same thg..tgh strt pk balik..hehehe..

but saye da dgn firm nie dr 2006..

lame sgt kot..i thnk everyone i knw da berpindah office..

kdg2 rase i'm too chicken kot nk go to a new place..thats not good kan..

cane?

~Serenity~ said...

perangai ko mcm aku je masa praktis dulu..suka lompat2 firm..hehe.budak2 generasi-x yg lahir pd 1981 dan ke atas mmg begitu..haha

shueyluweyduwey said...

sasha:sha, u campak mana mana pun bleh survive. percaya la!!

aja: masalahnya, ni bukan practice la sayang oi.nama pun gomen.ingat sesuka hati boleh berpindah randah?=p

asniloveschocolate said...

penyakit biasa shuey..dun worry :P

asniloveschocolate said...

i mean..penyakit biasa, shuey...bukan penyakit biase shuey...

(huhuhu, panjang lak explanation!)

asniloveschocolate said...

i mean..penyakit biasa, shuey...bukan penyakit biase shuey...

(huhuhu, panjang lak explanation!)

Caffeine Addict said...

saya sokong, penyakit generasi-x
hehehe...

Jadi penganggur macam aku je shuey... hahaha

shueyluweyduwey said...

asni: the first time u wrote pun dah paham.dunt worry.eheheh.

ayu:ko bukan penganggur.ko pelajar terhormat!=)