Thursday, 19 June 2008

Annual trip

Thy boss just approved for a sun and beach fun scheduled next week =)


Ahhhhh...bliss

9 comments:

Ummu Auni said...

eh minta kerja kat tempat lain ke?
hmph, bestnya boleh tgk sunset and etc
bilalah akak nak pergi jalan (lama dah ni duk ngadap buku jer :p)

shueyluweyduwey said...

eh...takder lar.mana der.im still her.interview hari tuh is for a permanent post.im currently on contract. ajak lar bro yusof.setakat PD pun okay aper..=)

Ummu Auni said...

shuey, akak dah boring pergi PD
dah 3 ke 4 tahun berturut2
maybe i should try pulau perhentian ke mana ke
nak gak snorkelling

shueyluweyduwey said...

pegi pegi..best giler!!=)

farhati said...

jalan2 je keje..jealous2!! aku tak jadi pi redang. misyail tak dpt cuti. plus aku kopak kabana nih. hehe..

shueyluweyduwey said...

tidak di sengaja kan lar. the jalan-jalan trips adalah pre-planned for at least 6 months prior.hihihih..=)

fraulein nadia said...

hehe...

aku pun nak gi island escapade early july ni :-)

Ummu Auni said...

shuey, ada e-mail syitah tak (haundem)
akak perasan rumah dia dah kunci...

shueyluweyduwey said...

takder lar e-mail dier akak.sorry.cuba akak tanyer afzan atau hida.mungkin diorang ada.