Wednesday, 4 March 2009

Food cravings

Ever since I'm on my-suka-hati-diet, I developed food cravings to reward myself for sticking to the diet. My-suka-hati-diet does not restrict my food intake too much. I am allowed to have colorful (i.e. heavy) meal once a day. Hence, the almost daily shuey-food-cravings.

Last week, I craved for nasi pakapau. Checked.

Last Monday, I craved for Wendy's. Checked.

Next in the list is Yellowcab Pizza. Anyone kind enough to either take me there or send me a box? =) (pssttt: siap ada no delivery lagi. sila lah hantar.pizza apa apa pun tak pe.hihihi)

Lapar la pulak.ish.

11 comments:

Caffeine Addict said...

ish... ish... tu baru duduk sorang2 dah camtu. kalau ada geng pergi lunch everyday lagi la mengada2 semua food pun nak sebat

farhati said...

wuhuuuu...pizza! nyum2..

aku pun tgh diet (konon laa diet!!)for a big day..dam dim dum...

hahaha...

shueyluweyduwey said...

ayu: lunch aku duk office diam diam lar.itu lepas office hour.syam menjadi mangsa.hihih.tapi takper dia kurus.memang patut pun di feed kan dengan bender2 menggemukkan.

ati:ye.pizza tuh sedap.aku baca review lar.ala ati ko dah memang kurus kut.big day?aik...

Mazliza~ Aja said...

wendys..sedapnye..haha kawan2,teringat masa kita mkn kat nandos,lambat serve..menyirap2 darah.

farhati said...

dah mmg kurus kut..ada kut tuh mana ada kurus!!

hahaha.. tak kire.. tak kire..

nak kurus jugak by 2nd may!! dam dim dum!!

shueyluweyduwey said...

aja: terus boikot nandos alamanda.promote the one kat masjid.

ati:ish pompuan nih.tau la loyar.tapi tak yah la nak scrutinize ayat aku cam agreement.kelakar la ko nih. ko nak kurus cam papan ek?tak nak lar ati.curvy lar baru rawck!!

lucid_interval said...

Atie:
heh!!! 2nd May... itukah tarikh nyer??? kau jadi flower girl aper???

shueyluweyduwey said...

lucid interval: aik.siapakah lucid interval ini? aku confuse.siapa kahwin 2 May nih?tulun explain.

hannamaruku said...

nasi pakapau?
tak penah dgr pon?
macam menarek!

Sasha Lyna said...

shue, marila ke ofis ku..dekat SANGAT ngn pakapau n last week br mkn..hehehe...

n br jugak mkn yellowcab..agak mahal la..tp portion die SANGAT besar..

wendy's...da mcm mcD skg cz xleh mkn wendy's kan..hehhe..

damn, terus rase lapar da..cane?

shueyluweyduwey said...

sha: ur office kat pj kan?jom!one of these days we lepak?kalau wendy's takleh makan jugak, yellowcab pun takleh!!sebab US jugak.huhuhuh...